Pesen Ketawa Zaman Sekarang

Assalamualaikum
Ihiks (ketawa pesen maria elena) Holooooo readers. I am very sorry for not updating blog lately. I don't have any idea to write here instead tweeting. Lol. Every night, i become hyperactive when tweeting.
    Lately, yang aku perasan kat SOSIAL network ni adalah pesen ketawa yang nokharommmmmm punya pesen. Ni bukan nak kutuk sesape, tapi aku kutuk diri sendiri plus aku menasihati diri sendiri untuk tidak berbuat perkara sedemikian (Ambik kau. ayat sastera gila *skema*) :(( Yes. Tanpa melengahkan masa lagi, teruskannnnnn. zasssssss


1.  Hehehehehehehehehehe
     Yang ni aku tak tahu pesen apa. Sometimes aku selalu buat benda ni. Dushhhh malunya kekadang. Kita yang over ketawa hehehehe, tapi orang tu just 'oh okeeee, then....'. Rasa awkward gila. Tapi yang aku tahu pesen ketawa 'hehehehe' ni pesen yang gegedik punya orang. But ni bukan mengutuk korang ke apa. Just mengatakan hakikat sebenar. Ihikss...


2.  Hahahahahahahaha
     Yang ni, jenis ketawa gila gila. Over sangat la wey ketawa pesen ni. Nampak sangat yang 'hahahaha' ni tunjuk yang korang teruja gila khinzir. Lol. Ada faham tak? Yang penting pesen ni gila over punya orang :((



3.  Hikhok hikhok hikhok hikhok hikhok
     Pesen ni aku konpius gilerrrr. Sangat sangat konpius. 'hikhok' ni pesen ketawa yang ala ala khinzir ke apa? ke macam mana? Ada ala ala khinzir bunyinya. Why not korang try buat, 'hikhok'. Dah serupa macam kahak nak terkeluaqqq dah woi. siyes. RAsa macam kelakar kalau ketawa pesen ni :((


4.  Hehehehehehe/Hihihihi
     And thisssssssss? Pesen ketawa yang malu malu kucing ayam monyet betul. Biasa yang ketawa macam ni 100% perempuan lah. Ye dakkk? Tp pondan pun ada ketawa macam tu. Gila pondan tu. Pondan lebih lembut dari perempuan. Cisss. Kekadang perempuan pun boleh tercabar tau dengan pondan. haiyakkkk. Jom hapuskan pondan pondan dekat Malaysia ni; dah berleluasa :(


5.  Hohohohohoho
     Hohoho ni aku lagi tak pasti pesen ape. Jenis yang suka minum hohohorlickssss kot. Mana taknya, asal ketawa je nak kedepankan muncung dan hohohohoho. ada dadah dalam horlicks tu kot. Well, siyes aku tak tahu. Mungkin ketawa yang jenis membanggakan diri sendiri. Contoh; 'Yes aku dah dapat tawaran... hohohoho'. Khinzir betul.... :((


6.  Wkwkwkwkwkwkwk
    Sebutan ni aku tak tahu nak sebut macam mana. Mungkin WIKIWIKI, WKWKWK, WEEEKI WEEEKI. Lol konpius den dibuatnya.. Asal usul ketawa ni aku syak dari negara seberang, indonesia. Contoh; pak, aku udah buat ya kerja in ya pak.wkwkwkwkwk' hahaha. Kelakar nak mati. 

banyak lagi pesen pesen ketawa kat social network ni. Tapi apa kan daya kang ada je yang tak puas hati. Alasan depa, aku kutuk depa. Hahaha Bukan kutuk. Aku sendiri punya ketawa macam tu. Nak buat acane ye dakkkk. Ahakssss.



2 comments:

  1. LOL! Sekarang dah segan nak ketawa

    ReplyDelete
  2. Kann? macam macam pesen. I sendiri pun buat. haha

    ReplyDelete